Το Σάββατο 18/06/2022 οι μαθητές του σχολείου μας Smart Up by Dimitra Poni Language Schoolσυμμετείχαν στο  4th Deeper Learning Youth Conference που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στην αίθουσα Δαΐς, με θέμα Things That Never Were”.

To σχολείο μας συμμετείχε με δύο ομάδες μαθητών:

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, της οποίας το σενάριο εμπνεύστηκαν οι μαθητές κατά την διάρκεια των μαθημάτων κι έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου από τους ίδιους. 

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν, τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το συνέδριο, μια που εργάστηκαν με πάθος και μεράκι αξιοποιώντας την γνώση, την δημιουργικότητα και τα ταλέντα τους, όσο και κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους, μια που εντυπωσίασαν με την σκηνική τους παρουσία και εισπράξαμε μόνο θετικά σχόλια. 

Επιπλέον ακούσαμε πολλές εμπνευσμένες ομιλίες και παρουσιάσεις από εφήβους, που μιλούσαν για όλα αυτά που τους ανησυχούν και τους προβληματίζουν.

Επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες, γνώση, αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση κι όπως είπε ένας μαθητής μας για την εμπειρία που έζησε, «Το Deeper Learning έφερε πίσω την δημιουργικότητά μου, που είχα χάσει μέσα στις καραντίνες».

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης, θα βρείτε εδώ: