Ξεκινάμε την Σχολική Χρονιά με την συμμετοχή του Σχολείου μας Smart Up Language School by Dimitra Poni στο 1ο μαθητικό Συνέδριο, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής βιωματικής δράσης «Your Thoughts on Greece»!

Το θέμα του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση της Ελλάδας, όπως την βλέπουν οι μαθητές μας, μέσα από ζωντανές παρουσιάσεις ή video στα Αγγλικά.

Το δικό μας Σχολείο εκπροσωπείται από μια ομάδα μαθητών (9 άτομα) των τάξεων, Β1, Β2, C2. Συμμετέχουν οι μαθητές μας: Γιώργος Ιωσηφίδης, Εύη Σαραφίδου, Μιλτιάδης Πανάγος, Μαρία Βλατή, Θάνος Αθανασιάδης, Σοφία Νανάτσιου, Δημήτρης Μιχαήλ, Δημήτρης Σταμπουλής και Χρήστος Ρουκάς.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού) θα μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά, live, το συνέδριο 17.00 – 18.30 (α’ βάρδια) και 19.00 – 20.30 (β’ βάρδια) στην σελίδα του Facebook Your Thoughts on Greece και να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών μας.

Το Σχολείο μας θα συμμετέχει στην πρώτη βάρδια 17.00 – 18.30 και είναι το πρώτο κατά σειρά σχολείο που θα παρουσιάσει την εργασία του.

Παρακολουθείστε το Μαθητικό Συνέδριο στις σελίδες: https://www.facebook.com/yourthoughtsongreece

ή στην σελίδα μας: https://www.facebook.com/dimitraponischool/

Καλή επιτυχία στους μαθητές μας!