Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΝΗ
Γερμανικά

Η Δήμητρα Πόνη είναι Καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας από το ΕΑΠ, με Master στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό στην Ηγεσία της Εκπαίδευσης (NeuroLearningPower Master Practitioner),  με Επιμόρφωση στην Διδακτική και Μεθοδολογία της Γερμανικής Γλώσσας και με συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση σεμιναρίων στον χώρο της εκπαίδευσης.

Είναι η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δήμητρα Πόνη-Μηκερόζη στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης από το 2001 και εμπνεύστρια της καινούρια ονομασίας του Σχολείου της “smart Up by Dimitra Poni”.

Για την Δήμητρα η Διδασκαλία είναι ένα ταξίδι προσωπικής εξέλιξης και αναζήτησης, που έχει ως σκοπό την δημιουργία αξέχαστων εμπειριών μάθησης στους μαθητές της, με σκοπό να τους οδηγήσει με έξυπνο τρόπο ψηλά στην επιτυχία.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΠΑΝΟΥ
Αγγλικά

Η Ράνια είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία σε μαθητές όλων των ηλικιών από το 2004. Παρακολουθεί σεμινάρια πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της σύγχρονης παιδαγωγικής και μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών και τον Ιούνιο του 2020 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της ως Neuro Learning Power Practitioner.

Πιστεύει στην δύναμη της ομάδας, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς σύνδεσης μέσα στην τάξη, πράγμα το οποίο λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη στην μαθησιακή διαδικασία. Αγαπά να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να παίζει μουσική. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της είναι ότι δεν επαναπαύεται κι έτσι αναζητά διαρκώς τρόπους να κάνει κάθε μάθημα ξεχωριστό για τους μαθητές της.Βαρβaρα Aουτ-Τσαλiκη
Αγγλικά

Η Βαρβάρα είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία από το 2012. Παρακολουθεί σεμινάρια πάνω στην σύγχρονη παιδαγωγική και πρόσφατα απέκτησε τον τίτλο Neuro Learning Power Practitioner. Λατρεύει τις τέχνες, την ζωγραφική και τη δημιουργικότητα και λόγω αυτής της καλλιτεχνικής της φύσης, ενσωματώνει διαρκώς στην διδασκαλία της την αρετή της δημιουργίας και της αυθεντικότητας.

Μεγαλωμένη ως δίγλωσση Ελληνο-Γερμανίδα κατανοεί πώς είναι να μεγαλώνει κανείς μαθαίνοντας δύο ή τρεις γλώσσες μαζί και με βάση αυτή την προσωπική της εμπειρία προσπαθεί να μυήσει τους μαθητές στα Αγγλικά. Όχι απλά ως μια Γλώσσα, αλλά ως πολιτισμό, ιδιοσυγκρασία και σύγχρονο τρόπο σκέψης.

 

 

Newsletter

Κάνε δωρεάν την εγγραφή σου για να ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα μας

Smart Up! Logo

Tο Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Δήμητρας Πόνη-Μηκερόζη λειτουργεί από το 2001 και απευθύνεται σε μαθητές ΟΛΩΝ των ηλικιών που επιθυμούν να μάθουν ΑΓΓΛΙΚΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Ματαπά 17 & Βασ. Αλεξάνδρου γωνία,
57200 Λαγκαδά / T. 2394 026010

Made by THEGOART