ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Τα Γερμανικά στο Σχολείο μας, γίνονται η «αγαπημένη» μας γλώσσα!

Πως; Βάζοντας τις σωστές βάσεις από την αρχή, στην Πέμπτη ή Έκτη Δημοτικού, και με οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των μαθητών, κατακτούμε σε 4 χρόνια το επίπεδο Β1 και σε 1 ακόμα το Β2 και φυσικά μετά συνεχίζουμε και για C1 ή C2.

Το μάθημα μας κάθε φορά είναι μια ευχάριστη έκπληξη με τους διαφορετικούς τρόπους που προσεγγίζουμε την ύλη, με τον δημιουργικό τρόπο που γράφουμε ακόμα κι ορθογραφία, ή αξιολογούμε την γνώση ακόμα και μέσα από ασκήσεις που παράγουν οι ίδιοι οι μαθητές!

Schoolgirl and her mother
German flag waving symbol of Germany

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Κι όμως υπάρχει τρόπος να πηγαίνεις στις εξετάσεις γλωσσομάθειας με άνεση και σιγουριά, γιατί

Η επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας στο Σχολείο μας δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αποτέλεσμα της Γνώσης  και της Εκπαίδευσης

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΟΧΙ να βρούμε ένα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ με ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΣΗ για να περάσουν οι μαθητές μας, ΑΛΛΑ να τους δώσουμε ΌΛΑ εκείνα τα εφόδια, ώστε να κατακτήσουν την ξένη γλώσσα, όπως η ΜΗΤΡΙΚΗ τους, ΚΑΙ να την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ με ΕΥΧΕΡΕΙΑ, όπου χρειαστεί!

Οι μαθητές συμμετέχουν σε εξετάσεις γλωσσομάθειας για τα επίπεδα Β1 έως C2 κι έχουν 100% ποσοστό επιτυχίας και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ επιδόσεις.

 

Συνεργαζόμενοι Φορείς ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

ΑΓΓΛΙΚΑ: Cambridge, Michigan, NOCN,

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: Goethe, ÖSD

ΤΟΤΕ εχεις φανταστει το ΣΧΟΛΕΙΟ μας

"SMART UP" by Dimitra Poni

SMART UP Language School

Ένα σχολείο με εμπειρία, ευέλικτο, που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και σε οδηγεί με έξυπνο τρόπο ψηλά στην επιτυχία.

ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Ακούμε δυνατά, Βλέπουμε προσεκτικά, Μυρίζουμε έντονα, Αισθανόμαστε με πάθος, Μιλάμε ελεύθερα την ξένη γλώσσα

STUDYING TOGETHER, LEARNING FOREVER

Στόχος μας η κατάκτηση της ξένης γλώσσας όπως η μητρική

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο μαθητής ανακαλύπτει την γνώση αποκτώντας κριτική σκέψη, ενώ ο δάσκαλος τον καθοδηγεί και τον βοηθάει να ανακαλύψει την δύναμη που έχει μέσα του

ΤΟ

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

SMART your learning UP in our school

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Dimitra Poni (2) copy
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΝΗ
Γερμανικά

Η Δήμητρα Πόνη είναι Καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας από το ΕΑΠ, με Master στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό στην Ηγεσία της Εκπαίδευσης (NeuroLearningPower Master Practitioner),  με Επιμόρφωση στην Διδακτική και Μεθοδολογία της Γερμανικής Γλώσσας και με συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση σεμιναρίων στον χώρο της εκπαίδευσης.

Είναι η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δήμητρα Πόνη-Μηκερόζη στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης από το 2001 και εμπνεύστρια της καινούρια ονομασίας του Σχολείου της “smart Up by Dimitra Poni”.

Για την Δήμητρα η Διδασκαλία είναι ένα ταξίδι προσωπικής εξέλιξης και αναζήτησης, που έχει ως σκοπό την δημιουργία αξέχαστων εμπειριών μάθησης στους μαθητές της, με σκοπό να τους οδηγήσει με έξυπνο τρόπο ψηλά στην επιτυχία.

repanoubw
ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΠΑΝΟΥ
Αγγλικά

Η Ράνια είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία σε μαθητές όλων των ηλικιών από το 2004. Παρακολουθεί σεμινάρια πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της σύγχρονης παιδαγωγικής και μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών και τον Ιούνιο του 2020 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της ως Neuro Learning Power Practitioner.

Πιστεύει στην δύναμη της ομάδας, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς σύνδεσης μέσα στην τάξη, πράγμα το οποίο λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη στην μαθησιακή διαδικασία. Αγαπά να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να παίζει μουσική. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της είναι ότι δεν επαναπαύεται κι έτσι αναζητά διαρκώς τρόπους να κάνει κάθε μάθημα ξεχωριστό για τους μαθητές της.tsaliki
Βαρβaρα Aουτ-Τσαλiκη
Αγγλικά

Η Βαρβάρα είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία από το 2012. Παρακολουθεί σεμινάρια πάνω στην σύγχρονη παιδαγωγική και πρόσφατα απέκτησε τον τίτλο Neuro Learning Power Practitioner. Λατρεύει τις τέχνες, την ζωγραφική και τη δημιουργικότητα και λόγω αυτής της καλλιτεχνικής της φύσης, ενσωματώνει διαρκώς στην διδασκαλία της την αρετή της δημιουργίας και της αυθεντικότητας.

Μεγαλωμένη ως δίγλωσση Ελληνο-Γερμανίδα κατανοεί πώς είναι να μεγαλώνει κανείς μαθαίνοντας δύο ή τρεις γλώσσες μαζί και με βάση αυτή την προσωπική της εμπειρία προσπαθεί να μυήσει τους μαθητές στα Αγγλικά. Όχι απλά ως μια Γλώσσα, αλλά ως πολιτισμό, ιδιοσυγκρασία και σύγχρονο τρόπο σκέψης.

 

 

Newsletter

Κάνε δωρεάν την εγγραφή σου για να ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα μας

Smart Up! Logo

Tο Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Δήμητρας Πόνη-Μηκερόζη λειτουργεί από το 2001 και απευθύνεται σε μαθητές ΟΛΩΝ των ηλικιών που επιθυμούν να μάθουν ΑΓΓΛΙΚΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Ματαπά 17 & Βασ. Αλεξάνδρου γωνία,
57200 Λαγκαδά / T. 2394 026010

Made by THEGOART